DE FITTE WERKNEMER

Foodcoaching in uw bedrijf

DE FITTE WERKNEMER

Foodcoaching in uw bedrijf

 

GEZONDE EN FITTE MEDEWERKERS

dat wil iedere ondernemer!

Een mooie manier om medewerkers te motiveren én te enthousiasmeren voor een gezonde leefstijl is de groepscursus:

Puur Gezond in 8 stappen.

In deze cursus, verdeeld over vier bijeenkomsten, krijgen uw medewerkers alle informatie en tips die nodig zijn voor een gezond voedingspatroon en leefstijl. Naast voeding komen ook onderwerpen als beweging en ontspanning aan bod. De cursus is eventueel uit te breiden met een kookdemo of persoonlijke consulten met advies.

Niet alleen heel motiverend en leerzaam voor uw medewerkers, uiteraard ook voor u als ondernemer zelf.

Een vitaal bedrijf begint met een vitale ondernemer…

Ook op gebied van workshops en voorlichting zijn er diverse mogelijkheden voor bedrijven.

Vraag vrijblijvend informatie op via ons contactformulier.

 

Het is ook hartstikke leuk om een workshop/demonstratie te organiseren

WORKSHOPS SMOOTHIES JUICES SHAKES

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in gezonde smoothies, gemaakt van pure en verse ingrediënten. Het is een fantastische manier om het voedingspatroon aan te vullen met vitaminen, mineralen en andere stoffen die een bijdrage leveren aan onze gezondheid. Bijvoorbeeld als ontbijt, als tussendoortje of na het sporten.

MK Foodcoaching verzorgt workshops Shakes, Smoothies & Juices. Bij u op lokatie (thuis, vereniging, bedrijf), of in mijn praktijkruimte.

Diverse ontbijtshakes, powershakes met superfoods, (groene) smoothies en verse groentesappen komen voorbij. Ontdek de vele mogelijkheden van de blender en de slow juicer tijdens een inspirerende workshop waarbij we samen diverse creaties maken en proeven! En natuurlijk gaan de recepten mee naar huis.

Voor veel mensen een nieuw fenomeen: de groene smoothie. Een combinatie van verschillende groenten- en fruitsoorten, vaak aangevuld met een superfood. Een bron van langdurige energie, voedzaam en vezelrijk, boordevol vitaminen en mineralen. En… erg lekker!

KOOKDEMONSTRATIE ‘PUUR GEZOND’

Wil je koken met verse, pure en gezonde ingrediënten, zonder gebruik van pakjes en zakjes? Maar vind je het lastig of ontbreekt het je aan inspiratie en kan je wel wat tips en adviezen gebruiken? Of vind je het leuk om juist ánderen te enthousiasmeren om gezond(er) te gaan koken? Boek dan eens een kookdemonstratie!

In een kookdemonstratie laat ik zien, door bereiding van een drietal gerechten, hoe je met verse en onbewerkte ingrediënten heel eenvoudig een gezonde en voedzame maaltijd kan maken. En wat gemaakt is wordt natuurlijk geproefd!

Een kookdemo kan gewoon bij je thuis in je eigen keuken georganiseerd worden. Gezellig in informele sfeer met vrienden/bekenden meer leren over gezond koken, met alle gelegenheid om vragen te stellen over producten, bereidingswijze, voedingswaarde, etc. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de ruimte in en rond je keuken.

Bel of mail voor meer informatie, mogelijkheden en tarieven.

Het tarief van een kookdemo is afhankelijk van de grootte van de groep en eventuele persoonlijke wensen t.a.v. menu en gebruik ingrediënten, etcetera.

WORKSHOP VROUW EN OVERGANG

In deze workshop leer je wat er met je stofwisseling en hormoonhuishouding gebeurt en wat de invloed is van voeding en leefstijl op je overgangsklachten. Ook geschikt voor vrouwen die nog niet in de overgang zijn, want preventief valt er ook al veel te doen.