13 MEI: START GROEPSCURSUS: SLANKER, GEZONDER EN FITTER DE ZOMER IN!

SAMEN GEZOND ETEN EN AFVALLEN

images

Leer hoe je beter kunt eten waardoor je slanker, fitter en gezonder wordt. We gaan, onder andere, de methode ‘PuurGezond in 8 stappen’ volgen. Stap voor stap help ik je op weg naar een gezonde(re) voedzame manier van eten met als gevolg een fitter en slanker lijf.

In 4 bijeenkomsten van circa 2 à 2 ½ uur, verspreid over 7 weken, leer je over de kracht van voeding; wat het met je doet en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken waardoor je gezonder, slanker en fitter wordt. De lessen zijn een combinatie van theoretische kennis en praktische handvatten.

Je krijgt dus veel recepten en tips/adviezen waarmee je thuis direct aan de slag kunt, maar wel ondersteund met benodigde theoretische kennis en informatie om later na afloop van de cursus een gezond voedingspatroon als ‘way of life’ voort te zetten.

Enkele onderwerpen die aan de orde komen: Welke vetten zijn nu wel en niet goed voor je, hoe hou je je bloedsuikerspiegel in de hand (waarom is dit belangrijk), hoe lees je etiketten in de supermarkt, wat zijn gezonde tussendoortjes, hoe maak je snel een gezonde voedzame lunch klaar, en wat je nog meer kunt doen voor je gewicht en je gezondheid.

De groepscursus start na de meivakantie op woensdagochtend: d.d.: 13-5, 27-5, 10-6 en 24-6 (van 9.30 tot ca. 11.30 uur). BIJ VOLDOENDE ANIMO KAN ER TEVENS EEN AVONDGROEP STARTEN!

Tussen de bijeenkomsten door krijg je mails met recepten en appjes ter motivatie. De groep wordt bewust klein gehouden (maximaal 6 of 7 deelnemers) om persoonlijke aandacht te waarborgen. Ook is het fijn om met elkaar ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

Het minimaal aantal deelnemers is vier. Deelname aan dit 7-weken-programma bedraagt € 145,- p.p. Dit is inclusief 21% BTW, persoonlijke begeleiding, koffie/thee, proeverijtjes gezonde snacks/kleine gerechtjes tijdens elke bijeenkomst, materiaal en recepten.

Aanmelden kan via info@mkfoodcoaching.nl of telefonisch: 06-22406131