Na ruim 3 jaar met veel plezier in mijn ruimte aan de Koninginnestraat te hebben gewerkt, werd het tijd voor nieuwe stappen en samenwerkingen.

Vanaf nu werk ik op twee locaties; in het oude centrum van Dordrecht én aan de rand van de stad nabij de N3.

Op dinsdag en vrijdag zit ik in het mooie gerenoveerde pand onder de monumentale tribune aan de atletiekbaan. Dit is aan het Halmaheiraplein, tegenover de Reeweghal, nabij N3.

In dit pand zijn meerdere ondernemers gevestigd op gebied van sport en beweging: Hattrick Sport (www.hattricksport.nl) waar je o.a. voor sportieve kinderfeestjes terecht kunt.

Personal Training Dordrecht verzorgt naast personal training ook groepslessen en bokstrainingen (www.personaltrainingdordrecht.nl). Personal coach Ineke Hesselink geeft haar trainingen ook op deze locatie (https://www.facebook.com/yourcoach078). De praktijkruimte deel ik met fysiotherapeut Fernando Lopez van FysiCo (www.fysicodordrecht.nl).

Op donderdag kun je voortaan bij mij terecht in de praktijkruimte van podotherapeut Laura Bosch (www.podotherapiebosch.nl), gevestigd aan het Sint Jacobsplein 70 in de oude binnenstad.

Graag tot ziens!

MKlogo