VOEDING VOOR DE FANATIEKE SPORTER

 

VOEDING VOOR DE FANATIEKE SPORTER

Heb je wellicht vragen als:

 

  • welke extra voedingsstoffen heb ik nodig als ik intensief sport / train?

  • wat kan ik het beste eten voor of na een training?

  • wat moet ik eten of drinken tijdens een lange duurloop?

  • wat is de zin (of onzin?) van koolhydraten stapelen?

  • hoe kan ik mijn vetverbranding stimuleren?

  • wat wordt bedoeld met herstelvoeding?

  • welke sportdrank is geschikt en op welk moment?

  • moet ik aan de superfoods?

  • wat is ├╝berhaupt een gezond voedingspatroon?

Maak dan eens een afspraak voor Voedingsadvies. Zie pagina tarieven & vergoedingen voor de mogelijkheden.

Voedingsadvies is altijd persoonlijk. Niet alle sporters hebben dezelfde voedingsbehoefte. Een marathonloper traint in een ander energiesysteem dan een uitgesproken krachtsporter; zij verschillen dan ook in verbranding en voedingsbehoefte. Daarom is voedingsadvies altijd persoonlijk en voor niet iedereen hetzelfde.