WORKSHOPS / KOOKDEMONSTRATIE

 

KOOKWORKSHOP / DEMONSTRATIES

Wilt u voor uw bedrijf of (sport)vereniging een voorlichtingsbijeenkomst organiseren over leefstijl en voeding? Of heeft u interesse in gastlessen bij u op school? Of een presentatie/lezing op een ouderavond?  Hier zijn diverse mogelijkheden voor.  Bel/mail vrijblijvend voor meer informatie.

WORKSHOP VOEDING EN OVERGANG

Iedere vrouw komt vroeg of laat in de overgang. Inclusief bijbehorende opvliegers, gewichtstoename, figuurverandering en overige klachten. Niet iedereen weet dat de juiste voeding helpt om veel van deze klachten te verminderen.

In de workshop Voeding & Overgang leer je wat er met je stofwisseling en hormoonhuishouding gebeurt en wat de invloed kan zijn van voeding en leefstijl op overgangsklachten.

Ook geschikt voor vrouwen die nog niet in de overgang zijn, want preventief valt er ook al veel te doen.

Datum en tijd: zaterdag 9 maart 2019, aanvang 14.00 uur. Locatie: Schuttevaerkade 99B Dordrecht

Kosten deelname: € 25,- p.p. incl. koffie/thee en gezond hapje tussendoor

NB: vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk, afhankelijk van je aanvullende polis

Aanmelden: info@mkfoodcoaching.nl of 06 – 22 40 61 31

WORKSHOPS SMOOTHIES JUICES SHAKES

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in gezonde smoothies, gemaakt van pure en verse ingrediënten. Het is een fantastische manier om het voedingspatroon aan te vullen met vitaminen, mineralen en andere stoffen die een bijdrage leveren aan onze gezondheid. Bijvoorbeeld als ontbijt, als tussendoortje of na het sporten.

MK Foodcoaching verzorgt workshops Shakes, Smoothies & Juices. Bij u op lokatie (thuis, vereniging, bedrijf), of in mijn praktijkruimte.

Diverse ontbijtshakes, powershakes met superfoods, (groene) smoothies en verse groentesappen komen voorbij. Ontdek de vele mogelijkheden van de blender en de slow juicer tijdens een inspirerende workshop waarbij we samen diverse creaties maken en proeven! En natuurlijk gaan de recepten mee naar huis.

Voor veel mensen een nieuw fenomeen: de groene smoothie. Een combinatie van verschillende groenten- en fruitsoorten, vaak aangevuld met een superfood. Een bron van langdurige energie, voedzaam en vezelrijk, boordevol vitaminen en mineralen. En… erg lekker!

KOOKDEMONSTRATIE ‘PUUR GEZOND’

Wil je koken met verse, pure en gezonde ingrediënten, zonder gebruik van pakjes en zakjes? Maar vind je het lastig of ontbreekt het je aan inspiratie en kan je wel wat tips en adviezen gebruiken? Of vind je het leuk om juist ánderen te enthousiasmeren om gezond(er) te gaan koken? Boek dan eens een kookdemonstratie!

In een kookdemonstratie laat ik zien, door bereiding van een drietal gerechten, hoe je met verse en onbewerkte ingrediënten heel eenvoudig een gezonde en voedzame maaltijd kan maken. En wat gemaakt is wordt natuurlijk geproefd!

Een kookdemo kan gewoon bij je thuis in je eigen keuken georganiseerd worden. Gezellig in informele sfeer met vrienden/bekenden meer leren over gezond koken, met alle gelegenheid om vragen te stellen over producten, bereidingswijze, voedingswaarde, etc. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de ruimte in en rond je keuken.

Bel of mail voor meer informatie, mogelijkheden en tarieven.

Het tarief van een kookdemo is afhankelijk van de grootte van de groep en eventuele persoonlijke wensen t.a.v. menu en gebruik ingrediënten, etcetera.

Tarieven en mogelijkheden afhankelijk van uw wensen en aantal deelnemers. Bel/mail gerust voor meer informatie of prijsopgave.