Voeding & Yoga: 2 delige workshop “Minder Suiker” inclusief detox programma vanaf 11 juni

Deze workshops (2 avonden) verzorg ik in samenwerking met Evelien Wanrooij in haar Yogastudio Elements of Life in Dordrecht. Evelien is behalve yogadocent ook gediplomeerd gewichtsconsulent en bekend met detoxprogramma’s en Ayurvedische voeding.

We volgen tijdens deze periode een mild detox programma van 28 dagen waarbij je (voornamelijk) plantaardig eet (veel groente, fruit, noten/zaden). Zo zul je ontdekken hoe je suiker kunt vervangen en krijg je talloze recepten. We ondersteunen deze periode met 2 workshops waarbij je uitgebreid uitleg krijgt over: wat suiker nu eigenlijk is en waar zit het in, wat doet suiker in je lichaam, hoe kun je suiker herkennen op een etiket, natuurlijke vervangers van geraffineerde suiker, kunstmatige zoetstoffen, tips en voorbeelden van suikervrije tussendoortjes (inclusief “proeverij”), adviezen voor een suikerarm voedingspatroon en hoe je hierna verder kunt gaan.

Daarnaast is er aandacht voor yoga & meditatie tijdens de workshops.

Wil je ‘anders’ leren eten en werken aan je gezondheid en leefstijl, dan is dit een uniek moment. De workshops worden gegeven op woensdag 11 juni en woensdag 2 juli van 19.00 tot +/- 21.00 uur. Op 11 juni is ook gelijk de start van het detox programma. Je krijgt wekelijks meerdere e-mails met informatie, recepten en tips om je te ondersteunen. In de periode juni en juli is een ruim aanbod aan groente en fruit te vinden, waardoor het detox programma makkelijk is vol te houden. Lekker schoon en vol goede tips de zomer in!

Je kunt de 2 workshops inclusief detox programma volgen voor € 60,–.

Interesse, schrijf je in via e-mail bij Evelien: info@yoga-elementsoflife.nl  Wil je eerst meer informatie, bel of mail gerust: 06-22406131, info@mkfoodcoaching.nl

De workshops gaan door bij voldoende aanmeldingen.