KOOKBOEK GOED LUNCHEN

Hét kookboek dat jou inspireert tot het maken van lekkere, gevarieerde en gezonde lunches. Nu voor slechts € 12,50 !

 

KOOKBOEK GOED LUNCHEN

Hét kookboek dat jou inspireert tot het maken van lekkere, gevarieerde en gezonde lunches.

Goed Lunchen is hét kookboek dat jou inspireert tot het maken van lekkere, gevarieerde en gezonde lunches.

Prijs: € 12,50 (excl verzendkst).

In Goed Lunchen staan meer dan 40 overheerlijke recepten die laten zien hoe gemakkelijk het is om lekker én gezond te lunchen. Het boek is een inspiratiebron voor iedereen die meer variatie wil aanbrengen in de lunch. Van een makkelijke voedzame salade, naar een grote pan verse soep en via een heerlijk eiergerecht of smoothie naar de uitgebreide weekendlunch. Er staan voldoende ideeën in voor makkelijke meeneem-lunches, vele tips en interessante weetjes over ingrediënten.

Alle lunches bestaan uit verse, pure en natuurlijke producten; geen vulling, maar voeding. Ze geven je weer volop energie voor de middag, waardoor de beruchte after lunch dip verleden tijd is.

Fotografie: Anke Bot

 

Bestel middels onderstaand formulier het boek “Gezond Lunchen”

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur met alle benodigde gegevens. Wanneer ik uw betaling volledig binnen heb zal het boek verzonden worden.

BESTELFORMULIER

Bestellen

13 + 7 =

Een boterham met kaas  als lunch is lekker op zijn tijd, maar als je het elke dag eet wordt het saai. Monique laat in dit boek heel goed zien hoe lekker en gevarieerd een lunch kan zijn. En gezond natuurlijk!  Heerlijke inspiratie!

Mary Stottelaar

diëtist/redacteur PuurGezond.nl

Dit boek biedt iedereen ideeën om eens op een andere manier te lunchen dan men gewend is. Zowel voor thuis als op het werk worden suggesties gedaan voor een gezonde en gevarieerde maaltijd.

Drs. M. A. (Marianne) Kramer

Voorzitter Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland