VROUWEN IN DE OVERGANG

Heeft u last van opvliegers, gewichtstoename, figuurverandering of andere klachten?

VROUWEN IN DE OVERGANG

Heeft u last van opvliegers, gewichtstoename, figuurverandering of andere klachten?

 

LICHAMELIJKE ONGEMAKKEN
Bij MK Foodcoaching komen veel vrouwen die in de overgang zijn of de leeftijd bereikt hebben om hier rekening mee te gaan houden. Veel van deze vrouwen ondervinden lichamelijke ongemakken en kampen met gewichtstoename.

MET JUISTE VOEDING
Iedere vrouw komt vroeg of laat in de overgang. Inclusief bijbehorende opvliegers, gewichtstoename, figuurverandering en overige klachten. Niet iedereen weet dat de juiste voeding helpt om veel van deze klachten te verminderen.

VERMINDERING VAN KLACHTEN
Veel overgangsklachten zijn te verbeteren met een gezonde leefstijl. Voeding, beweging en ontspanning spelen hierbij een heel belangrijke rol. Bepaalde voeding kan helpen klachten te verminderen en andersom kan sommige voeding klachten juist verergeren.

Ik help vrouwen graag hier hun weg in te vinden en uitleg te geven over hoe het zit met verandering van figuur en vetverdeling in ons lichaam door hormonale veranderingen en (preventief) hun leefstijl aan te passen met oog op gezondheidsrisico’s die toenemen.

 

WORKSHOP VROUW EN OVERGANG

In deze workshop leer je wat er met je stofwisseling en hormoonhuishouding gebeurt en wat de invloed is van voeding en leefstijl op je overgangsklachten. Ook geschikt voor vrouwen die nog niet in de overgang zijn, want preventief valt er ook al veel te doen.

Datum en tijd: momenteel zijn er nog geen workshops gepland.
Kosten deelname: € 25,- p.p. incl. koffie/thee en gezond hapje tussendoor
NB: vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk, afhankelijk van je polis

 

Heeft u interesse in een workshop "Vrouw en Overgang"?

Graag ontvang ik meer informatie over:

10 + 13 =