Beste lezers, graag wil ik met jullie delen dat ik volgende maand afstudeer af als Care for Women specialiste!
Per 1 april 2020 start ik hiervoor een nieuwe praktijk in Papendrecht. (Ik blijf daarnaast tevens actief met MK Foodcoaching in Dordrecht). Ik heb al een poosje weinig nieuws op mijn website geplaatst en was het stil op mijn Facebookpagina. Reden hiervoor is dus dat ik de laatste tijd enorm druk ben met studeren! Nu nog de laatste loodjes….

Als Care for Women specialiste ben ik opgeleid in hormonale vrouwengezondheid. Denk hierbij aan de overgang (menopauze), maar ook bij aandoeningen als PMS, PCOS en Endometriose kan ik vrouwen helpen klachten te verlichten. Ook kan ik goede voorlichting geven op gebied gezond zwanger worden/zijn, en anticonceptievraagstukken beantwoorden.

Hormonale vrouwenklachten, en dan doel ik met name op de overgang, zijn vaak nog omgeven door taboe; veel vrouwen praten er niet graag over. Ook is er nog gebrek aan kennis over wat overgangsklachten allemaal kunnen doen met een vrouw, én weten vrouwen vaak niet dat er in veel gevallen iets aan te doen is! Blijf niet met een reeks overgangsklachten rondlopen maar zoek hulp en laat je adviseren.

Indicaties:
Opvliegers, nachtzweten, menstruele klachten, hartkloppingen, hoofdpijn,                                 spierpijn, gewrichtspijn, slapeloosheid, vermoeidheid, futloos voelen,                                   urineverlies, stemmingswisselingen, nervositeit, overspannenheid,                                            neerslachtigheid/somber, depressie, futloos, minder goed geheugen, minder zin in seks, vaginale klachten, figuurverandering, gewichtstoename.

Care for Women