Nog even en de lente is een feit. Voor velen de ideale tijd om inspiratie op te doen voor verfrissende smoothies en sappen en de blender of juicer weer een vast plekje op het aanrecht te geven.

Tijdens de workshop op dinsdag 31-3 gaan we groene smoothies maken in de blender en gezonde reinigende sappen met een slowjuicer. Uiteraard voorzien van uitleg over o.a. verschil tussen juicen en blenden, de gezondheidsvoordelen van deze gezonde dranken, wat kun je goed combineren en wat beter niet. Uiteraard krijg je informatie en recepten mee.

Enkele voordelen van het regelmatig drinken van Groene Smoothies: meer energie – hogere weerstand – betere huidconditie – stabielere bloedsuikerspiegel – snel en makkelijk flinke dosis groenten & fruit – helpt mee bij afvallen en gewichtsbeheersing. Laat je verrassen en inspireren!

Maximaal aantal deelnemers is 7 à 8. De workshop begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. De kosten bedragen € 19,- p.p. Dit is inclusief btw, gebruik ingrediënten, informatie en recepten.

smoothies

Aanmelden kan via privé bericht Facebook of per mail: info@mkfoodcoaching.nl of tek: 06-22406131.