Verhuizing naar Schuttevaerkade in Dordrecht

Vanaf 1 november werkt MK Foodcoaching samen met CoVita en SpetterYoga in de Vitaliteitspraktijk aan de Schuttevaerkade 99B in Dordrecht. Je kunt bij ons terecht voor yoga, ademcoaching, feldenkrais, kinderyoga, kinderyoga therapie en advies voor voeding & leefstijl. Ik ben op dinsdag en donderdag aanwezig aan de Schuttevaerkade.
NB: Op vrijdag blijf ik mijn consulten houden in de praktijk van Podotherapeut Laura Bosch aan het St Jacobsplein in Dordrecht.

 

Even voorstellen:
Fee Busenkell, CoVita
Fee is ademcoach, yoga docente, mental coach en gezondheidstrainer.
Naast ademcoaching biedt Fee verschillende yoga lessen, workshops en binnenkort ook Yoga Dance. Fee richt zich met name op preventie en biedt daarnaast ook herstelondersteuning voor mensen met burnout en / of psychosomatische klachten. Voor meer informatie: www.covita.nl

Sandra Nunez, SpetterYoga
Sandra is pedagoge, kinderyogadocente en kinderyoga therapeut. Sandra: “Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben 12 jaar werkzaam geweest in het onderwijs maar wilde meer aandacht geven aan het sociaal emotionele aspect bij kinderen. Ik deed vervolgens de docentenopleiding voor kinderyoga.
Spetter Yoga is ontstaan uit mijn wens om kinderen plezier te laten beleven zonder dat daar verwachtingen of eisen tegenover staan. Alles is goed. Je bent goed zoals je bent! “
Voor meer informatie: www.yogaspetter.nl