Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in gezonde shakes, smoothies en verse sappen, gemaakt van pure en verse ingrediënten. Het is een fantastische manier om het voedingspatroon aan te vullen met vitaminen, mineralen en andere stoffen die een bijdrage leveren aan onze gezondheid. Bijvoorbeeld als ontbijt, als tussendoortje of na het sporten.

MK Foodcoaching verzorgt workshops Shakes, Smoothies & Juices. Bij u op lokatie (thuis, vereniging, bedrijf), of in de praktijkruimte aan de Koninginnestraat.

Diverse ontbijtshakes, powershakes met superfoods, (groene) smoothies en verse groentesappen komen voorbij. Ontdek de vele mogelijkheden van de blender en de slow juicer tijdens een inspirerende workshop waarbij we samen diverse creaties maken en proeven! En natuurlijk gaan de recepten mee naar huis.

Voor veel mensen een nieuw fenomeen: de groene smoothie. Een combinatie van verschillende groenten- en fruitsoorten, vaak aangevuld met een superfood. Een bron van langdurige energie, voedzaam en vezelrijk, boordevol vitaminen en mineralen. En… erg lekker!

Tarieven en mogelijkheden afhankelijk van uw wensen en aantal deelnemers. Bel/mail gerust voor meer informatie of prijsopgave.smoothies